Installation av fuktsensorer – skydda ditt hem mot fuktskador

Att förebygga fukt- och vattenskador är en vanlig utmaning för fastighetsägare. Att upptäcka eventuella skador i tid är avgörande för att minska risken för kostsamma reparationer och renoveringsprojekt.

Genom att installera fuktsensorer kan du säkra din fastighet från dyra och onädiga kostnader. När sensorn känner av en potentiell fuktskada får du ett larm direkt via SMS. Det gör att du kan reparera skadan i ett tidigt skede.

Beställ installation av fuktsensor

Gratis offert & rådgivning
Sidans innehåll – snabbnavigering

Hamsterfrisering i Haparanda

Vi är salongen för dig som vill ge din hamster lite extra kärlek! Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för din hamster, med allt från frisering, styling, kloklippning till tvätt, föning och mycket mer. Vi lägger stor vikt vid att skapa en säker och trygg miljö för att du och din hamster ska få en positiv upplevelse. Det ska vara mysigt att besöka vår salong!

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta dina behov. Vi tar emot alla olika hamsterarter och skräddarsyr våra tjänster efter önskemål. Pälsen på en guldhamster skiljer sig markant från en dvärghamster, därför är det viktigt att anpassa vilken metod som används vid exempelvis frisering.

Tvätt & föning

Vi erbjuder en skonsam och grundlig rengöring för att hålla din hamsters päls mjuk och skinande. För bästa resultat rekommenderar vi även specialföning som tilläggstjänst.

Kamning & tovutredning

Tovor är ett vanligt problem och leder till mycket besvär. Vi är experter på tovutredning och använder oss av en modern metod där vi applicerar en speciell olja på pälsen som gör det enklare att borta ut tovorna. Efter att vi borstat ut tovorna gör vi en noggrann kamning i förebyggande syfte.

Frisering & styling av hår

Vi klipper och trimmar stilfulla frisyrer efter dina önskemål. Vi har saxar och trimapparater som passar för alla sorters pälsar.

Frisering & trimning av tassar

Vi tar också hand om tassarna, en skonsam trimning hjälper till att främja hamsterns tasshygien. Vältrimmade tassar gör det enklare för dig som ägare att klippa klorna och hålla rent från smuts.

Kloklippning

Att klippa klor är inte det enklaste, så låt oss göra jobbet! Att klippa klorna regelbundet är jätteviktigt. För långa klor kan leda till skav och småsår som riskerar att leda till infektioner.

Rakning

Behöver din hamster rakas så har vi rakapparater för alla typer av pälsar. Behovet av rakning är vanligast vid svåra problem med tovor, eller om pälsen måste ansas inför operation.

Våra priser

  • Tvätt – 450 kr
  • Föning (tilläggstjänst efter tvätt) – 150 kr
  • Kamning och tovutredning – 150 kr
  • Frisering – 400 kr
  • Frisering av tassarna – 250 kr
  • Kloklippning – 150 kr
  • Rakning – 150 kr
Se lediga tider!

Möt våra hamsterstylister

Sara Hamstersson

Sara är utbildad hamsterfrisör och en riktig djurvän, i synnerhet när det kommer till hamstrar. Sara är uppvuxen här i Haparanda och är superglad att det äntligen finns en lokal hamstersalong i staden.

Josef Smådjursson

Josef har examen i smådjursvård och gedigen bakgrund inom hamsterfrisering och kloklippning. Josef brinner för service och att både djur och djurägare ska trivas bra under sitt besök och känna sig omhändertagna.

Att tänka på inför ditt besök

  1. Se till att hamstern är rastad, utvilad och mätt inför besöket. Hunger och trötthet kan bidra till ökad stress och gör det svårare för hamstern att slappna av under behandlingen.

  2. Kom i god tid! Kom gärna 5-10 minuter innan bokad tid. Hamstern är som tryggast i sitt hem, och nya miljöer kan vara ovant och läskigt. Därför är det bra om hamstern får möjlighet att vänja sig vid ljus, ljud och dofter innan du lämnar över den till oss.

  3. Informera oss om eventuella sjukdomar eller allergier. Detta för att försäkra oss om att vi inte utsätter hamstern för några onödiga risker under behandlingen.

Hamsterfrisering Haparanda – Före och efterbilder

Du hittar vår salong mitt i centrala Haparanda

Omdömen från våra kunder

Vanliga frågor

Vad är en hamsterfrisör?

En hamsterfrisör är en yrkesperson som jobbar med att förbättra och underhålla hamstrarnas hygien och välbefinnande genom frisering, kloklippning och tassvård. För att få jobba som hamsterfrisör krävs en utbildning inom smådjursvård samt frisörcertifikat.

Behöver jag boka tid i förväg?

Ja, du måste bokat din tid i förväg då vi inte tar emot drop-in kunder. Detta för att varje hamster kräver olika typer av klippningsmetoder som kan kräva vissa förberedelser, samt att vi inte vill vara för många hamstrar och ägare i lokalen samtidigt. Du kan boka tid genom att ringa oss direkt på telefon: 010-124578 eller boka tid online.

Hur förbereder jag min hamster för besöket?

Se till att din hamster har ätit, rastats och är utvilad. Det gör det lättare för hamstern att slappna av under besöket.

Vilka produkter använder ni?

Vi använder endast ekologiska och djurvänliga produkter. Våra olika schampon, balsam och stylingprodukter är oparfymerade, milda och fria från skadliga kemikalier.

Måste man tvätta hamstern innan man kommer?

Nej, oavsett vilken tjänst du har valt behöver du inte tvätta din hamster inför besöket.

Tar ni emot marsvin och andra smådjur?

Nej, även om vi älskar alla sorters djur så är vår salong specialiserad på hamstrar.